ΑΡΤΕΜΙΣ-ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

                    ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

     Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο , που δυστυχώς φαίνεται να έχει  διάρκεια , η ομάδα του χωριού μας , η  Α.Ε. ΑΡΤΕΜΙΣ συνεχίζει τον δικό της αγώνα και το δικό της σερί συμμετοχών στα τοπικά πρωταθλήματα της Εύβοιας  από το 1989 που ιδρύθηκε , μέχρι σήμερα .

    Η ομάδα μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα που έληξε, στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας , που αποτελείτο από 14 ομάδες . Έκανε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και πλασαρίστηκε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας , όμως στην συνέχεια παρουσίασε μια κάμψη , με αποτέλεσμα να τερματίσει τελικά  στην 7η  θέση. Με την αναδιάρθρωση  των κατηγοριών που θα γίνει από την περίοδο 2014-2015 η ομάδα μας , εκτός απροόπτου , θα αγωνιστεί την νέα περίοδο στην Γ΄  κατηγορία , μιας  και καταργήθηκε η Α2  και οι κατηγορίες είναι πλέον Α΄, Β΄, Γ΄.

     Αυτά ως προς την αγωνιστική περίοδο που έληξε.

Ο προγραμματισμός της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο , έχει ήδη ξεκινήσει και για να μπορέσει να υλοποιηθεί είναι απαραίτητοι οι οικονομικοί πόροι. Για το σκοπό αυτό , η ομάδα μας θα οργανώσει και φέτος την εκδήλωση << ΛΑϊΚΟ ΓΛΕΝΤΙ>> , που πραγματοποίησε με επιτυχία , πρώτη φορά πέρυσι.  Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας, 12 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο. Θα μας διασκεδάσει , ένα τοπικό συγκρότημα της περιοχής μας με την επωνυμία  <<Κουμιώτες Βάρδοι>> . Μέσα από τις στήλες του Περιοδικού Αγιωργήτικα Νέα , καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας και όλους τους φίλους της ομάδας μας και του χωριού μας ,  στην εκδήλωση αυτή , με την βεβαιότητα ότι κανείς,  μα κανείς, δεν θα μετανιώσει!  Επίσης , οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση αυτή , όπως άλλωστε και η περσινή , είναι στηριγμένη στον εθελοντισμό και στις χορηγίες των φίλων και συγχωριανών. Αν κάποιος λοιπόν ( πιστεύουμε θα είναι πολλοί) , θέλει να βοηθήσει με εθελοντική εργασία ή με οποιαδήποτε χορηγία , αρκεί να έρθει σε επαφή με ένα οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας.

     Μετά την ενημέρωση για το Λαϊκό Γλέντι , με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ,  ύστερα από εισήγηση του προπονητή της ομάδας μας , του συγχωριανού μας Τάκη Καντάρη , που έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δ.Σ. , η ομάδας μας πρωτοπορώντας  θα διοργανώσει ένα καλοκαιρινό camp ποδοσφαίρου  για τα παιδιά του χωριού μας.

·       Η διάρκεια του camp θα είναι από 14 Ιουλίου έως και 10 Αυγούστου.

·       Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από 6 έως και 14 ετών.

·       Τα παιδιά θα χωριστούν ανά ηλικίες .

·       Ο χώρος άθλησης θα είναι το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.

·       Για εγγραφές και υπόλοιπες λεπτομέρειες , θα ενημερωθείτε μέσα από ανακοινώσεις της ομάδας.

 

 Είναι σαφές , ότι τα οφέλη από την παραπάνω δραστηριότητα , δεν περιορίζονται στο να μάθουν τα μικρότερα παιδιά του χωριού μας ορισμένα μυστικά της μπάλας. Η δραστηριότητα αυτή έχει καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα  για τα μικρότερα παιδιά του χωριού μας , ώστε να μπούν οι σωστές βάσεις , εκτός από τις αγωνιστικές τεχνικές και σε θέματα νοοτροπίας , αυτοπειθαρχίας και συλλογικής δράσης.

Επίσης δημιουργεί ένα πόλο έλξης για όλους τους υπόλοιπους κατοίκους, δίνοντας παραπάνω ζωή στο όμορφο χωριό μας , που (πρέπει να αναφερθεί ) στερείται  παντελώς αθλητικών χώρων.

 Είμαστε βέβαιοι ότι και με την δική σας συμπαράσταση και βοήθεια  , η εκδήλωση αυτή θα πετύχει . Το οφείλουμε στα παιδιά του χωριού μας.

 

                                                              Το  Δ.Σ

                                                       Της Α.Ε. ΑΡΤΕΜΙΣ