Νέα

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΪΔΙΝΗ

Βασίλης Αϊδίνης

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το agiorgitatsi  παρουσιάζει λίγες  στιγμές από τη βράβευση του αγαπητού και εκλεκτού συγχωριανού μας  Βασίλη Αϊδίνη από την Ακαδημία Αθηνών, για την έρευνά  του τη σχετική με την καταπολέμηση του καρκίνου.

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ 2015 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη την Τρίτη 11-8-2015 και ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος με τον Στάθη Κουκουλάρη στο βιολί, την παραμονή της Παναγίας, είναι για εφέτος αυτοί που έχουν αναλάβει την διασκέδασή μας. Επειδή οι συνθήκες που βιώνουμε είναι δύσκολες, έχουμε ανάγκη από λίγη διασκέδαση. Ας είναι λοιπόν στα υπ όψιν...

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ 2015 - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Στις εφετεινές πολιτιστικές εκδηλώσεις "ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ 2015" θα εμφανιστεί και θα τραγουδήσει στον Άγιο Γεώργιο η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΆΚΗ

ΑΡΤΕΜΙΣ-ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο , που δυστυχώς φαίνεται να έχει διάρκεια , η ομάδα του χωριού μας , η Α.Ε. ΑΡΤΕΜΙΣ συνεχίζει τον δικό της αγώνα και το δικό της σερί συμμετοχών στα τοπικά πρωταθλήματα της Εύβοιας από το 1989 που ιδρύθηκε , μέχρι σήμερα .

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ 2014 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Στα πλαίσια των εφετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων "ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ 2014" θα εμφανιστεί και θα τραγουδήσει στον Αγιώργη την παραμονή της Παναγίας (Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014), ο γνωστός τραγουδιστής Σωκράτης Μάλαμας.

ΤΑ ΣΙΣΣΥΤΙΑ

( Γράφει η Δασκάλα Κυρία Αρετή Χρυσάγη-Δημητρίου )

Τα νιάτα ζουν με το παρόν και το μέλλον. Οι ηλικιωμένοι με το παρελθόν και τις αναμνήσεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Εκεί ακουμπούν για λίγο και ξεχνιούνται.

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΣΕΝ Νο 4

Μετά από αρκετή καθυστέρηση, συνεχίζουμε με το 4ο "τεύχος" από το βιβλίο του αείμνηστου Δημήτρη Παυλάκη που έχει τίτλο "ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΣΕΝ". Με το "τεύχος" αυτὀ τελειώνει το 1ο μέρος του βιβλίου.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από μια σχολική ζωή σχεδόν πέντε χρόνων, από ένα μελίσσι αγνών παιδιών που στα μάτια των δασκάλων έβλεπαν ένα πατέρα, μια μητέρα και άνοιγαν τα εσώψυχά τους πολλές φορές και εξομολογούντο. Μέσα στην τάξη έλεγαν το κάθε τι όπως το ένιωθαν. Έχω αρκετές αναμνήσεις. Θα αναφέρω μερικά πιο πιπεράτα γεγονότα ανωνύμως, για να μην εξυψώσω ή να θίξω μερικά παιδιά, αν και θυμούμαι τα ονόματά τους.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ

Όλοι οι Αγιωργήτες που επισκέπτονται και διαβάζουν όσα γράφονται στο "agiorgitatsi", ευχαριστούμε πολύ την κ. Αρετή Χρυσάγη-Δημητρίου, για τις όμορφες ιστορίες που μας χαρίζει. (Είναι αναμνήσεις από την πεντάχρονη υπηρεσία της στο χωριό μας). Ευχόμαστε όλοι να την έχει ο θεός καλά και την παρακαλούμε να συνεχίσει να γράφει τέτοιες όμορφες ιστορίες. Στον Άγιο Γεώργιο έζησα πέντε αξέχαστα χρόνια. Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει, δεν τους ξεχνώ. Εκεί γνώρισα καλοσύνη, σεβασμό και εκτίμηση.

ΑΓΙΩΡΓΗΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Αγαπητοί επισκέπτες της σελίδας μας. Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε πλέον να δείτε και να διαβάσετε την εργασία μας, που έχει σχέση με τους Αγιωργήτες μετανάστες στην Αμερική.

Σελίδες